Pitkästä aikaa muistan tännekkin päivitellä kuulumisia, vaikka eipä niissä mitään kummempaa ole tapahtunut. Jouluna kerätty muutama kilo + parit flunssat ja sen sellaista. Tiputettavaa löytyy vielä useita kiloja ja rasvaa on sulatettavana useita prosenttiyksiköitä. En tästä kuitenkaan lannistu, vaan jatkan niinkuin on suunniteltu, nyt vain tiheämmällä salimäärällä. Aikaisemmin siis 3krt/vko, nyt tavoite joka toinen päivä. 3-jakoinen saliohjelma on tällä hetkellä, mutta kierrätän sitä sitten ja kerran kuukaudessa teen treenin kevennetysti.

Viime vuodelle tuli yksi tavoite saavutettua. Nykyisin jos poikkean (repsahdan) ruokavaliosta niin en heitä päivää lekkeriksi, vaan jatkan suunnitellusti eteenpäin. Mielestäni tämä on jo aika iso saavutus, koska aikaisemmin AINA on kaikki kaatunut yhteen pieneen repsahdukseen. Ja nyt joulupöperöiden jälkeen paistijauheliha ja salaatti maistuu varsin hyvälle :) 

Kuitenkin tässä olen nyt funtsaillut omia tavoitteitani ja päämääriä tämän laihdutusprojektin suhteen. Niinkuin aikaisemmin olenkin jo varmaan kertonut että olen joskus männä vuosina alkanut treenaamaan body fitness kisoja varten. Noh, se ajatus jälleen on noussut pinnalle ja ajattelinkin haastaa itseni että kun täytän 30, olisin lauteillenousu kunnossa. On tässä vielä vajaa 3 vuotta aikaa ja ajatus omaa peilikuvaa katsellessa tuntuu kauhean kaukaiselta että olisin ns. tikissä kunnossa, mutta saahan sitä uneksia ;) Ja meillä on yksi elämä elettävänä enkä haluaisi miettiä vanhempana nuoruuden haaveita joita en uskaltanut lähteä edes tavoittelemaan. Jos epäonnistun, niin olen ainakin yrittänyt eikä se asia sen suhteen kaivele mielen syövereitä. 

Lähden nyt tähän projektiin maltilla. Ensinnäkin nyt itsekseni tiputtelen painoa ja rasvoja ja välitavoitteena olisi ensi syksyyn mennessä olla mitoissa jolloin voisin tosissani alkaa miettimään valmennusta. Tiedän kyllä sen että minnekkään kisadietille ei ole asiaa ennenkö on saatu lihasta kroppaan ja tähän hommaan haluaisin jo ammattilaisen avuksi ettei mentäisiin perse edellä puuhun.

Tätä kaikkea projektia myös hankaloittaa nämä hyvin pienet ja katkonaiset yöunet jotka johtuvat puolivuotiaasta vauvasta. Olisikin siis mielenkiintoista lukea jos jollain olisi vinkkaa esim. blogia jossa olisi vastaavaa tilannetta. 

Tässäpä tältäerää.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille :)