Päivä numero 3 starttaa änyyteeNYT! Aamupala syöty ja maha on toodella täynnä! Itseasiassa koko päivän sapuskat tuottaa haasteita. Ta lähinnä se että viimeinen iltapala tulee syötyä. En ole ainakaan nälkää joutunut näkemään ja miinuskaloreilla mennään. Fiilis on äärettömän hyvä!

Pidän itseäni kokeneena salikävijänä ja muistan vielä kuin eilisen sen päivän kun menin yksin ensimmäistä kertaa salille. Jännitti ihan kauheasti, koska kaikki muut varmaan vaan keskittyy mun sähläämiseen siellä ja kun teen kaiken väärin yms. yms. No eihän se niin mene. Ainakaan tuolla salilla missä silloin kävin (Tuusulan Riihikallion Finnbody). Todella positiiviset ajatukset jäi sieltä. Nämä n. body-ihmiset olivat hyvinin avuliaita ja tulivat heti neuvomaan, mikäli jotain väärin tein tai näytin vähääkään siltä että en tiedä mitä pitäisi tehdä. 

Tämä kaikki juolahti mieleen eilen kun pitkän salitauon jälkeen hurautin illalla salille. Olen tuola käynyt pitkän aikaa ja nyt vasta törmään tällaiseen. Uuteen ohjelmaani kuuluu penkkipunnerrus. En siis ole aikaisemmin juuri penkkaillut että siinä mielessä uusi juttu mulle. Olen penkissä arka laittamaan painoa, koska sieluni silmin näen tilanteen etten saa sitä tankoa enää ylös ja nalkissa ollaan :D No menin siinä sitten jumppaamaan pelkällä tangolla ja takanani oli kolme pojan "kopla". Ikää ehkä 18-19. Ja ne ilmeet ja kikattelu kun tällainen pyöreä täti-ihminen tulee pelkkää tankoa nosteleen. Enkä nyt varmasti sano että minulle nauroivat, mutta siltä se tuntui.

Jos lihavempi ihminen käy salilla, niin minkä vuoksi se ulkomuoto herättää niin paljon hilpeyttä? Näemmehän joka päivä enemmän ja vähemmän lihavia emmekä niille naura. Vai onko yhdistelmä better bodies, punttisali ja ylipaino joillekkin vitsin aihe? Itse ainakin koen asian niin että on todella hienoa kun on halu tehdä kropalleen jotain. Nykyään vielä kun kuntosaliharjoittelu on vielä enemmän ulkonäkökeskeisempää. Meinaan että nuo fitness-lajit ovat yleistyneet iin paljon että suurinpiirtein jokatoinen mimmi treenaa bikini fitnessiin ja miehistä puolet penkkaa ja toiset puolet on muuten vaan tikissä. Itse ainakin joskus tulee mieleen että olenko noiden "tositreenaajien" tiellä, mutta kun ajattelee niin ei se minun treenaamiseni ole yhtään vähemmän tärkeää tai tärkeämpää kun heidän. En osaa pointtiani selittää nyt kauhean hyvin (aamu :D ) , mutta asian yhdin on ehkä se että kaikkien tulisi salilla olla tasavertaisia treenaajia ulkomuotoon ja sukupuoleen katsomatta. Se liikunta on kuitenkin kaikille tärkeää. 

Onneksi nykyisellä salillani on kyllä melkohyvä ilmapiiri ja eilistä lukuunottamatta, olen saanut punkerona treenata ihan rauhassa :)

Mukavaa alkanutta viikkoa :)