Ah ihanaa, syksy! Syksy on mielestäni paras vuoden aika. Luonto on kauhean kaunis ja ulkona on miellyttävää olla. Ihana päästä pukemaan 2kk ikäistä pikkuprinsessaakin paremmin kun kesä meni niin että ihan pelkkä vaippa oli päällä ja kauppaan lähdettäessä laitettiin lyhythihaista bodyä mutta muutenhan jäi lähestulkoon kaikki 56 kokoiset pitkähihaiset bodyt käyttämäti :) Mieleni tekisi jo mennä haravoimaan, mutta lehdet ne sinnikkäästi pysyvät puissa. Tänään pitäisi vihdoin ja viimein tulla muurari tarkastamaan että kaikki on varmasti kunnossa tulevaa takkaa varten enkä todellakaan malta odottaa että ensimmäisen kerran pääsen nauttimaan iltaa villasukat jalassa takkatulen ääressä. Ja tietenkin takkamakkaraa jota koitan nyt tämän elämäntaparemontin myötä karsia ;)

Nyt vihdoin kun aurinko hieman pilkottaa vesisateen sijaan niin ajattelin lähteä tyllerön kanssa kunnon kävelylenkille. Mikään muu ei saa mieltä virkeälle kun kävelylenkki luonnon helmassa (onneksi asumme maalla). Muistin myös olemassaolevan perunapenkin ja tarvitsisi sekin käydä tönkimässä että joko siellä mädännytään. Omenapuut notkuu omenoita väärällään ja huomasimme että toisen omenapuun juuresta on alkanut pukkaamaan luumupuuta. Outoa. Marjapensaat jäi tänä kesänä istuttamatta. Ensi kesänä olisi tarkoitus tönkiä pihaa paremmin. Olemmehan tässä asunut jo reilu 2 vuotta ja piha on vieläkin kesken. Noh, hiljaa hyvä tulee :) Eli tekemistä piisaa pihapiirissä!

Talven hommina olisi suunnitelmissa jatkaa sisätilojen remppaamista. Viime talvena raskaana ollessani halusin maalata meidän keittiön. Siitä se idea sitten lähtikin. Sehän riistäytyi käsistä ja lattioita ja työtasoja myöten menikin kaikki uusiksi. Hupsista!

WP_20131213_002-normal.jpgWP_20140218_002-normal.jpgWP_20140214_001-normal.jpgWP_20140425_002-normal.jpgWP_20140228_002-normal.jpgWP_20140225_001-normal.jpgWP_20140218_001-normal.jpgWP_20140210_003-normal.jpg

Siinäpä kuvia rempan vaiheista. Ja siis ihan itse toteutin koko homman, mies oli pienenä apuna ;) Lattian asennus oli kaiketi haastavin. Vaikka tämäkin projekti oli viime talvena niin vieläkin on listat osittain laittamatta ja pientä viimeistelyä ja muutama tason vaihto. Nyt olisi haaveissa ainakin olohuone laittaa kuntoon. Makuuhuone olisi kanssa ihana saada kuntoon, mutta jätetään se tuonnemmaksi, koska vaatii lattian suoristusta yms. ja pikkuvauvan kanssa hieman työläs projekti. Yläkerran huoneet myös kaipaisi pientä pintaremonttia ja pojan huone sisustusta, kun kaikki on vielä vähän muuton jäljiltä. Iloitsen myös siitä toisesta vapaasta huoneesta kun keksin sinne tehdä itselleni ns. harrastetilan. Saan ompelukoneen sinne ja ihan rauhassa voin jättää kaiken leväälleen kun ei ole miehen tiellä ;)

Tässäpä jotain epämääräistä ajatusta tältä päivältä. Huomenna uusi päivä!

PS. Tänään olen onistunut tässä elämäntaparemontin ensimmäisessä ja kenties haastavimmassa hommassa, nimittäin sokerikoukusta irti pääsyssä! Tänään ollut jo täysin herkuto päivä ja jääkaapintyhjennykseltä säästytty. vielä toistaiseksi ;)